Over Van Cromvoirt Adviseurs bv

Als zoon van een aannemer heeft Roel van Cromvoirt al snel zijn draai gevonden in bouwend en ontwikkelend Nederland, om zich later via de bedrijfsmakelaardij geheel te specialiseren in (gedwongen) vastgoedtransacties door de overheid vanwege gewenste ruimtelijke herontwikkeling. Niet alleen alle commerciële aspecten van de bedrijfsmakelaardij zijn een goede leerschool geweest.  Mede door de zeer grote diversiteit aan klanten bij de totstandkoming van de Haagse stadsvernieuwing heeft Van Cromvoirt alle facetten van de onteigeningsprocedures vanuit de meest uiteenlopende invalshoeken meegemaakt. Door vast te houden aan de filosofie om uitsluitend te kiezen voor de belanghebbenden (en dus niet voor de overheid en/of projectontwikkelaars) heeft Van Cromvoirt inmiddels een bekende naam opgebouwd binnen deze specialisatie.

Het doel van Van Cromvoirt is om de klant middels heldere advisering door het ingewikkelde proces te loodsen en te vrijwaren van een eventuele gerechtelijke onteigeningsprocedure omdat dit in de meeste gevallen alleen maar verliezers oplevert. Vanzelfsprekend is een deskundige visie op een minnelijk aanbod van de overheid hierbij van essentieel belang. Omdat Van Cromvoirt al bijna 20 jaar ervaring heeft op het gebied van onteigeningszaken, weet hij als geen ander wanneer het moment daar is om een transactie met de overheid aan te gaan met een blijvend gevoel dat er een goede en rechtvaardige zaak is gedaan.

Naast de interne knowhow en ondersteuning werkt van Cromvoirt samen met de beste advocatenkantoren en fiscalisten om ook de juridische en fiscale aspecten goed te verankeren in de te sluiten overeenkomsten.

Kwaliteit is bij Van Cromvoirt Adviseurs verzekerd!

Een passend tarief

Natuurlijk zijn er kosten verbonden aan de bemiddeling door Van Cromvoirt Adviseurs. In goed overleg met de klant en afhankelijk van de omvang van de zaak, spreekt Van Cromvoirt vooraf een tarief af. Betaling vindt in principe pas plaats bij effectuering van de transactie, dus als de puzzel naar tevredenheid van de klant af is. Vanwege het veelal gedwongen karakter van de transactie, wordt bovendien via de schadeloosstelling een groot gedeelte van de kosten van Van Cromvoirt bekostigd door de overheid.

    Neem contact met ons op